40+ Bloggers – A t/m F

Al rond kijkend in bloggerland lijkt het soms alsof er alleen jonge meiden/vrouwen aan het bloggen zijn. Als 40-plusser zijnde ging ik op zoek naar bloggende leeftijdgenoten en vond zoveel dames en heren dat ik sinds kort genoodzaakt ben de lijst op te delen in meerdere pagina’s.

40 en voor het eerst moeder

Rory Blokzijl blogt over het moederschap op latere leeftijd en vertelt over haar positieve ervaringen en strubbelingen. Maar ook hoe je – naast moeder en partner – jezelf blijft.

A Grey Lady (with an attitude)

Miriam. Begin zestig en enjoying life. Gek op: kunst, chocolade, interieur, vintage én hedendaags design, appeltaart, architectuur, het stadse leven en haar geweldige kinderen (niet per se in die volgorde). Last van: verzamelwoede en de drang tot delen.

Ann ages gracefully

Annette blogt over alles wat het leven zo leuk maakt. Dat kan beauty zijn, een persoonlijk artikel, een lekker boek dat ze las, nagellak en lifestyle artikelen.

Anja van Ginneken

Anja blogt over haar Lief, haar witte assistente Poei, haar adoptieprovincie Groningen, haar adoptieland Nederland en haar wereld.

Beauty by Babs

Babs schrijft met veel liefde een artikel over Beauty, Lifestyle, een vleugje Fashion en over alles wat haar bezighoud.

By Hermiej

Herma blogtover haar hobby’s lezen, scrapbooking, koken en bakken.

Charlotte’s Law

Charlotte Meindersma is een juriste, gespecialiseerd in het intellectuele eigendomsrecht, media- en communicatierecht en informatierecht. Charlotte blogt over allerelei handige situaties en informatie waar we als blogger zeker allemaal een keer van gehoord moeen hebben. Naast deze blog heeft ze ook een magazine op Legal Coffee.nl.

Cloverhome

Pauline is dol op bloemen en blogt over haar liefde voor de natuur, bloemen en hoopt dat ze andere kan inspireren met haar DIY bloemschik ideeën.

C-More

Iris Havekes is interieur ontwerper en specialist op gebied van interieur, design en kleur die ooit begon met bloggen om haar inspiratie voor interieur opdrachten en workshops te kunnen verzamelen en bundelen.

Daenelia

Daenelia blogt over haar huishouden met 1 man, 2 katten en 1 hond terwijl ze ook ontzettend leuke cliparts maakt.

De Dagelijkse Spiegel

Diana blogt samen met anderen op De Dagelijkse Spiegel. Een blog, altijd op zoek naar een genuanceerd verhaal, die in licht provoceren, misschien meer kietelen op humorvolle wijze, een waardevolle techniek ziet om mensen wakker te schudden.

De Rijke Meisjes

De Rijke Meisjes is een blogcommunity voor iedereen die zich bewust is van zijn of haar rijkdom. De Rijke Meisjes is er voor zowel vrouwen als mannen. Iedereen die een positieve bijdrage wil leveren is welkom.

ELV’s
Elv blogt over interior – design – styling – photography – fashion -diy – simplicity – Scandinavian design – lifestyle
Es Factory
De blog van Es staat vol heerlijke recepten. Daarnaast schrijft ze ook over alles wat ze verder nog mee maakt en tegenkomt.
Eten maken
Sophie blogt op een leuke wijze over haar voornamelijk vegetarische recepten. Ik kom veel te weinig op haar blog, maar kan je aanraden om een keer te gaan kijken.
Follow my Footprints

Denise Miltenburg is single mama en eigenaar van Follow my footprints. Al meer dan 10 jaar publiceert zij reisverhalen en foto’s van de mooiste plekken in de 40 landen en 30 eilanden die zij bezocht.

Forever 39

Forever 39 is speciaal bedoeld voor zelfbewuste & tijdloze dames die als motto hebben: ‘age is just a number’.

40+ Bloggers G t/m L / 40+ Bloggers M t/m P / 40+ Bloggers Q t/m Z