40+ bloggers

Alhoewel deze blog pas bestaat sinds mei van dit jaar, ben ik al jaren bezig met bloggen. Een van de dingen die ik van mijn vorige blogs heb meegenomen naar deze blog is mijn 40+ bloglijst. De lijst bestaat uit een overzicht van websites van andere 40+ bloggers die ik gevonden heb.

Het begon als een simpel lijstje voor mijzelf toen ik op zoek ging naar andere 40+ bloggers. Ondertussen is het een lijst van zeker 50 links naar 40+ bloggers geworden en krijg ik met regelmaat nog steeds verzoeken van bloggers om toegevoegd te worden aan mijn lijst. Ook is het nog steeds hét onderwerp waarop mijn blog het meest gevonden wordt.

Ik vond dus dat het tijd werd om eens wat meer aandacht aan de bloglijst te besteden. Tot nu toe was het een saaie tabel. Op zich erg handig, maar het zegt weinig over de bloggers zelf. Ik heb de tabel verwijderd en alle bloggers een mooie uitleg over hun blog gegeven. Hetzij wat de blogger over zichzelf zegt op hun ‘Over mij’ pagina of wat ik er persoonlijk van vind indien een ‘Over mij’ pagina ontbreekt. Omdat een pagina met 50 inleidingen naar andere bloggers wel erg lang gaat worden, heb ik het overzicht verdeeld over meerdere pagina’s.

de 40+ Bloggers

Ik hoop dat dit nieuw overzicht ook werkt voor jullie. Laat het mij ook even weten als het niet zo is, dan pas ik het aan. 

Geef een reactie