Disclaimer

Al het onderstaande is van toepassing op de website die je op dit moment bekijkt, mijn blog: www.biancamagielse.nl. Zodra je mijn blog bezoekt, ga je akkoord met deze disclaimer.

Ik vind het schrijven van artikelen ontzettend leuk. Ik schrijf dan ook alles zelf en de foto’s zijn ook door mij gemaakt. Zodra dit niet het geval is, is dit aangegeven door middel van een bronvermelding.

Gebruik van teksten en foto’s
Het gebruiken van mijn foto’s en teksten is niet toegestaan zonder mijn toestemming. Wil je graag wel een foto van mijn blog gebruiken, dan kan je altijd contact opnemen via het contactformulier en dan kunnen we dit per e-mail bespreken.

Inhoud
Mijn blog wordt dat ook met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het zijn dat een artikel niet helemaal volledig of niet helemaal juist is. Aan de inhoud van mijn blog kunnen geen rechten ontleend worden.

Er worden in artikelen ook wel eens links geplaatst naar andere websites. Ik ben niet verantwoordelijk voor de inhoud op de websites waarnaar gelinkt wordt. Ook ben ik niet aansprakelijk voor (in)directe schade die het gevolg is door het gebruik van mijn blog.

Reacties
Tevens behoud ik mezelf het recht voor om ten alle tijden reacties te verwijderen of aan te passen indien dit nodig is. Het is niet toegestaan om in een reactie een link te vermelden. Alle reacties met een link erin worden per direct verwijderd of aangepast. Reacties waarbij een link staat naar een bedrijf of webshop in het “website” vakje, worden ook verwijderd.

Samenwerkingen
Al mijn artikelen zijn gebaseerd op mijn eigen ervaringen of meningen. Ik maak geen gebruik van samenwerkingen. Ontvangen cadeau’s worden teruggestuurd.

Cookies
Via deze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Deze website gebruikt deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Deze website heeft hier geen invloed op.

Heb je nog vragen, dan kan je altijd met mij contact opnemen via het contact formulier.