Over mij

Ik ben Bianca (1973) en dit is mijn persoonlijke blog, Ik schrijf over alles en nog wat. Dat kan varieren van anekdotes uit mijn werk, actualiteiten in het nieuws, lifestyle, sporten, eten en mijn traject om 30 kilo kwijt te raken, film, series, boeken. Eigenlijk gewoon alles wat mij bezig houd.

Ik word gelukkig van een heleboel dingen. Naast mijn lieve vriend word ik blij van het weer (zowel in de zomer als in de winter) lekker eten, mooie parken, fotograferen, knutselen aan wordpress websites, lui op de bank hangen met een goed boek of schateren bij een goede serie of film. Ik doe het liefst meerdere dingen tegelijkertijd en kan niet stilzitten.

Wie ben ik als ik niet blog?
Ik ben werkzaam als secretaresse bij de Technische Universiteit in Eindhoven. Dat doe ik ondertussen ook al weer 12,5 jaar. Daarnaast ben ik in april begonnen met een HBO opleiding Office Management bij Schoevers. Sinds begin maart probeer ik met behulp van een personal trainer en het veranderen van mijn eetgewoonten 30 kilo kwijt te raken. Ook droom ik er al jaren over om ooit voor mijzelf te gaan beginnen, maar het hoe of wat is nog niet uitgekristaliseerd.

Wil je meer van mij weten, zien? Je kan mij ook volgen op Twitter, Instagram en Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *