Over mijn blog

Wat leuk dat je wat meer wilt weten over mijn blog! Ik vertel je hier waar ik precies over blog en waarom ik deze blog ben begonnen.

Bianca Magielse is een lifeblog waar ik blog over mijn leven, ervaringen, passies en dingen waar ik tegenaan loop, moeite mee heb of waar ik heel gelukkig van word. Mijn hoofd is een snelweg die 24/7 doorraast. Deze blog is mijn plekje om mijn gedachten tot rust te brengen en tegelijkertijd jullie mee te nemen in mijn leven.

Wat lees je op mijn blog?

Op biancamagielse.nl schrijf ik over alles wat mij bezig houd. Dat kan de actualiteit zijn, mijn studie, mijn interesse in de hekserij, mijn fotografie pogingen en de computergames die ik zo op zijn tijd eens speel.

Daarnaast heb ik een lijst samengesteld van 40 plussende bloggers. Als veertig plusser zelf zijnde, zocht ik naar andere veertig plussende bloggers. Ondertussen heb ik er al aardig wat gevonden. Benieuwd? Je vindt ze op mijn 40+ bloggers pagina.

Wanneer komt er iets online?

Mijn blog is een personal lifeblog en ik typ alleen als ik ergens enthousiast over ben. Ik werk niet vooruit omdat ik hier geen tijd voor heb. Het is vrijwel allemaal vers van de pers. Je kan op de hoogte blijven van nieuwe artikelen mijn Social Media kanalen.

Hoe kun je mij volgen?

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe artikelen? Leuk! Dat kan via Facebook, Twitter of Google+. Mijn fotografie pogingen kan ik kwijt op Instagram: volg mij hier voor mijn  foto’s!