Weekoverzicht: katsitter, pokemon en lenzen

De afgelopen week bracht ik door met een kat, pokemon’s en ik heb mijn slaapkamer eens onder handen genomen.

MAANDAG

De week begint met een hele leuke maandag. Elk jaar voordat iedereen op vakantie gaat, houden we een “Het is bijna vakantie lunch”. Gezellig met een man of 10 lunchen bij het on campus Grand Café. Ik eet een heerlijke burger met brie en bacon en vergeet foto’s te maken.

Ik heb gemerkt dat sporten met een bril niet fijn is, dus na het werk loop ik langs de opticien om lenzen aan te laten meten. Eenmaal thuis eet ik wat, ga de kat van mijn tante eten geven en voor de eerste keer hardlopen. En overal ben ik vergeten foto’s te maken. Ik en er aan denken om foto’s te maken. Het is nogal een dingetje.

DINSDAG

Er wordt regen voorspeld en dus pak ik – tegen mijn principes in – toch maar de auto naar het werk. Ik zet de auto op de gratis parkeerplaats en vang nog wat Pokémon op weg naar mijn werk.

Kiddy - Weekoverzicht: katsitter, pokemon en lenzen‘S avonds ga ik de kat van mijn tante weer eten geven. Ze is op vakantie en samen met haar dochter zorg ik voor haar kat. (De kat wilde alleen een beetje fatsoenlijk op de foto als ik deed kroelen 🙂 )

WOENSDAG

Ik word wakker met regen en het blijft zeker tot 14.00 regenen. Ik zet de auto weer op de gratis, maar verder weg parkeerplaats en loop naar het werk. De paraplu houdt mij redelijk droog, maar de onderkant van mijn broekspijpen zijn kletsnat.

‘S avonds ga ik sporten en beken de trainer dat ik weer veel te veel snoep de laatste tijd. Nou dat heb ik geweten. Ik ben bekaf als ik thuis kom.

DONDERDAG

gans - Weekoverzicht: katsitter, pokemon en lenzenOp weg naar het werk fiets ik langs het kanaal. Als ik het geluid van een gans hoor, moet ik heel goed zoeken waar de gans is. Uiteindelijk zie ik het dier boven op een gebouw staan. Het blijven aparte dieren.

lenzen - Weekoverzicht: katsitter, pokemon en lenzenHet setje proeflenzen is binnen bij de opticien dus in de pauze loop ik even binnen om ze op te halen. Ik ben benieuwd of de lenzen deze keer wel gaan helpen. De vorige keer dat ik lenzen uitprobeerde bleef ik wazig zien aan de computer. Nu wil ik ze alleen maar gebruiken tijdens het sporten of andere niet pc momenten, dus hopelijk gaat het werken.

VRIJDAG

Tijdens de lunch loop ik samen met mijn collega’s een rondje over het terrein. Er staan tentjes op het grasveld van overnachtende studenten voor een studentenfeestje en op een ander gedeelte worden een foodfestival opgezet. Ik hou zo van die bedrijvigheid in de zomer op de Universiteit.

Helaas moeten we snel naar binnen, want in tegenstelling tot wat buienradar aangaf komt de regen ineens met bakken naar beneden.

’s Avonds doe ik zoals gewoonlijk mijn boodschappen, maar ik ben vandaag vrij laat. Dus terwijl ik mijn boodschappen nog in de auto opruim, gaan alle toegangsdeuren dicht en kan ik nergens mijn karretje meer kwijt. Gelukkig maakt de schoonmaker nog snel even de deur voor mij open.

ZATERDAG

Zaterdagochtend dus het is weer bootcampochtend. Ik zet mijn proeflenzen in en ga op pad. Ik moet zeggen dat het sporten met lenzen als een verademing aanvoelt, zoals ik al dacht. Geen bril die door het zweten van mijn neus af glijd of beslagen glazen. Alleen als ik thuis kom krijg ik bij een oog de lens niet uit. Het duurt een half uur voordat ik de lens te pakken krijg en loop een tijdje nog met een geirriteerd oog rond.

De rest van de dag heb ik gebingewatched. Ik ben op dit moment Under the Dome aan het volgen. Een erg verslavende serie.

ZONDAG

Kast - Weekoverzicht: katsitter, pokemon en lenzenZondag besteden Lief en ik aan het opruimen en poetsen. Eindelijk heb ik tijd om de kast van mijn oma in elkaar te zetten. Ik heb niet zoveel kleding nodig en in mijn oude kledingkast ‘verzoop’ mijn kleding haast in de zee van ruimte. Aangezien ik mijn oude kledingkast ook nog eens spuuglelijk vind, ben ik blij dat mijn kleding nu de juiste ruimte krijgen.

Dit was weer een kijkje in mijn week. Hoe was jouw week?

Geef een reactie