Weer aan het werk

Na drie weken is de vakantie weer voorbij. Het weer was helaas minder met veel regen, maar al met al heb ik een relaxte vakantie gehad.

Wakker worden zonder wekker, deze blog een betere look gegeven, een nieuwe blog gestart (t.z.t schrijf ik daar een keer over), goed gebruik gemaakt van mijn Netflix abonnement, Lammas gevierd met medeheksen, examen gedaan van mijn Business English module en een 7,5 gehaald en vooral lekker rustig aan gedaan.

Gisteren is het werkende leven weer begonnen. De rest komt pas volgende week terug, dus ik heb nog even tijd om mijn mail weg te werken en mij voor te bereiden op een nieuw collegejaar.

Ik hoop dat jullie net zo’n heerlijk relaxte vakantie hebben gehad of nog gaan krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *