2019 is het jaar waarin….

Goede voornemens. Ondanks dat ze 9 van de 10 keer niet uitkomen, blijft het aanlokkelijk om ze te maken. Ik noem ze tegenwoordig dan ook geen goede voornemens meer, maar doelen waar ik aan wil werken. Sassie van Iliveformydreams formuleerde het in een zin waar ik graag antwoord op wil geven.

2019 is het jaar waarin….

  • ik ga beginnen aan een nieuwe baan. Na zeven jaar als secretaresse gewerkt te hebben voor een persoon, ben ik tot het besef gekomen dat ik gelukkiger wordt in het ondersteunen van een groep dan van een persoon. In mijn nieuwe baan – die per 1 maart begint – ga ik weer terug naar het werken voor een hele afdeling.
  • ik het sporten weer ga oppakken. In 2017 heb ik gesport onder begeleiding van een personal trainer. Toen ik stopte kreeg ik in 2018 helaas last van een behoorlijke hardnekkige hielspoor waardoor ik niet meer door kon gaan met sporten. Tot mijn verbazing heb ik dit behoorlijk gemist. Dus in 2019 ga ik het sporten (wandelen en krachttraining) weer rustig aan opbouwen.
  • ik ga proberen 10 kilo af te vallen. Voortbordurend op het vorige doel ga ik ook proberen van mijn overgewicht af te komen via een koolhydraat arm levensstijl. Ik weet dat deze levensstijl voor mij werkt. Nu alleen nog proberen om de verleidingen te weerstaan.
  • ik mijn opleiding HBO Officemanagement ga afronden. Tot nu toe ging ik als een speer en dat is een heerlijk gevoel. Nog een module ‘Organisatiegedrag’ en dan de eindopdracht. Ik ben er klaar voor.

en als laatste doel, ga ik vooral proberen tussen alles door ook rustig aan te doen. Anders blijft dit Duracelkonijntje continue bezig. 🙂

Wat ga jij doen in 2019?

De foto bij dit bericht komt van Pixabay.

 

2 thoughts on “2019 is het jaar waarin….

Add yours

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2019 Bianca Magielse

Privacyverklaring