Terugblik

Terugblik week 27

De afgelopen week is een behoorlijk rustige week gebleken. De vele regenbuien zorgden ervoor dat wij veel binnen hebben gezeten.Een beetje chillen, wat series kijken en knutselen aan deze blog. Ik ben nog steeds blij dat ik een aantal jaren geleden een Netflix abonnement heb aangeschaft. Sinds het abonnement heb ik met veel nieuwe series kennis kunnen maken die mij anders niet waren opgevallen. De afgelopen week heb ik vooral de Warrior Nun gebingewatched en dit weekend ben ik begonnen aan Zoo. Zo schiet ik van fantasy (vechtende nonnen tegen demonen) meteen door naar sci-fi (het dierenrijk dat besluit genoeg te hebben van de mens). 

Woensdag besloot ik dat het eens tijd werd om mijn berging een beetje op te ruimen. In de afgelopen jaren hebben wij het huis aardig ‘ontspuld’. De twijfelgevallen stonden in de berging en de meeste spullen heb ik al meer dan een jaar niet aangeraakt. Het moet nog verder opgeruimd worden, maar de berging ziet er al een stuk leger uit en de auto zat vol. Dus al met al een mooie actie.
Bij de kringloop was het goed te doen. Bij onze kringloop wordt gevraagd in de auto te blijven totdat je aan de beurt bent. Toch jammer dat niet iedereen zich er aan kan houden. Omdat mijn auto dus best wel vol zat, duurde het even voordat ik alles uitgeladen had. Helaas vonden een paar wachtende oudere achter mij dat dit te lang duurde en begonnen ze ook al hun spullen naar de afgifteplek te brengen. Het werd helemaal leuk toen iemand zijn auto langs de mijne parkeerde en keek alsof hij het in Keulen hoorde donderen toen hem gevraagd werd te wachten achter de 4 auto’s die al stonden te wachten. Ik blijf mij verbazen hoe veel moeite sommige mensen hebben om even in een rij te moeten wachten. 

Donderdag kreeg ik een bestelling van bol.com binnen. Ik heb al vrij lang een goed fototoestel, maar de laatste tijd gebruikte ik het toestel erg weinig omdat de batterij zo ongeveer leeg liep waar je bij stond. Afgelopen week besloot ik dat het genoeg was en dat er een nieuwe batterij moest komen.

Tja, en dat was dus mijn week. Aan de ene kant erg rustig, aan de ander kant ook wel fijn dat het een rustig week was. Lekker even bijkomen en bijtanken.

Eén reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.