Terugblik

Terugblik week 28

Soms heb je een week die totaal niet foto-waardig is. De afgelopen week was zo’n week. Veel regen en weinig gedaan.
Maandag ben ik met mijn vriend gezellig bij mijn schoonvader op bezoek geweest.

Dinsdag kregen we eindelijk een nieuwe toiletpot. Ooit iemand gezien die daar zo happy van werd als ik? Eindelijk een toiletpot die makkelijk schoon te krijgen is. De vorige was al oud toen we 25 jaar geleden in deze flat kwamen wonen. Op zich een hele leuke activiteit, maar niet eentje waar je een foto van gaat maken, toch?

Woensdag besloot ik om uit te proberen of je met een kaasschaaf ook in je vingers kan snijden. Ik kan je vertellen dat dit lukt. 😉
Maar even serieus, Ik was bezig met het schaven van dunnen plakken courgette voor een omelet. Zoals geleerd schaafde ik netjes van mijzelf af, maar daar zat wel mijn pink bij in de weg. Ook niet echt iets waar je een foto van maakt. 🙂

Tja, de rest van de week is vrij rustig geweest. Lekker gerelaxt zodat ik vandaag weer fris aan een nieuwe werkweek kan beginnen.

Eén reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.