Terugblik

Terugblik week 26

Lees jij ook altijd de week- of maandoverzichten van andere bloggers? Ik wel. Het geeft een leuk inzicht in andermans leven en let’s face it, nieuwsgierig zijn we allemaal. Dus vanaf nu geef ik je ook een inzicht in mijn dagelijks leven.

Dit weekoverzicht begint op maandag wanneer ik weer begin aan een weekje thuiswerken. Dit bureau en ik zijn de afgelopen weken goede vrienden geworden. Wij werken op kantoor met flexplekken waar alle bureaus voorzien zijn van een docking station waar je je laptop aan kan hangen. Dus thuis heb ik dat een beetje nagemaakt. Het toetsenbord, muis en scherm hangen nu aan een hub die ik ‘s ochtends aan mijn laptop hang en na het werk aan mijn pc. Het werkt perfect zo.

Het nadeel van thuiswerken met het warme weer is dat ik helaas een plat dak heb, waardoor de temperatuur in huis snel oploopt. Dus lamellen dicht, gordijnen dicht en ventilatoren aan. Zo komen we de dagen wel door.

 

Vanuit mijn werk ben ik lid van de NVD, de Nederlandse Vereniging van directie- en managementondersteuners. Normaal organiseren zij diverse netwerkbijeenkomsten, maar vanwege de crisismaatregelen konden die niet doorgaan en hebben ze diverse webinars georganiseerd. Op woensdag was dit een webinar over Virtual Assistent. Iets wat al jaren geleden mijn interesse trok, maar wat ik tot op heden nog steeds niet durf uit te voeren.

 

Naderhand heb ik even stukjes van de persconferentie terug gekeken. Ik ben blij voor de rest van Nederland dat alles langzaam weer normaal wordt. Ik blijf de versoepelingen vooral erg vroeg en hang vinden. Maar dat komt denk ik vooral omdat ik weet dat als mijn vriend en ik ziek worden, we het door onze minder goede gezondheid het heel moeilijk kunnen gaan krijgen.

Donderdag was het nog warmer dan de rest, dus alles dicht, ventilatoren aan en rustig blijven.Op de warmste dag van de week, vrijdag, had ik gelukkig weer een kantoordag met airco. Zoals je kan zien was het erg rustig op kantoor. Ik ben benieuwd hoe ze dat willen gaan doen als we weer met zijn allen terug naar kantoor mogen.


‘S avonds was daar de lang verwachte onweersbui. Ik kan daar enorm van genieten en komen van onweersbuien en regen op het raam enorm tot rust.

Zaterdagochtend was het weer tijd voor een manicure en pedicure. Mijn nagels laat ik al regelmatig verzorgen, maar de pedicure was dit keer voor het eerst. Na jaren zelf te klungelen was het heerlijk om het nu eens aan een ander over te laten.


Zaterdagmiddag is ons wekelijkse game middag. Mijn vriend en ik spelen veel games in ons eentje, maar op de zaterdag middag spelen we samen. Vandaag was het een middag Scrap Mechanic. Een overleving/brouwsel waarbij je moet zien te overleven o een onbekende, enigzins vijandelijke planeet door dingen te bouwen die je leven makkelijker maken. Binnenkort plaats ik een blog hierover met meer uitleg.

En zondag begon met het in elkaar zetten van een hordeur totdat ik in de gaten kreeg dat ik een accuboormachine nodig heb.  Dus dat project staat even on hold totdat ik er eentje heb kunnen lenen. De rest van de dag was lekker rustig. Ik ben 13 reason’s het aan het bingewatchen en het is weer een heftig seizoen.

Komende week is de eerste week van mijn twee weken durende vakantie en ik heb nog geen flauw idee wat ik ga doen. Er zijn wel wat klusjes die ik wil doen, maar voor de rest staat er niets gepland.

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.