Disclaimer

Reviews van gekregen producten

Wanneer ik een productreview schrijf, betreft het een product dat ik zelf heb aangeschaft. Mocht ik in de toekomst  producten ontvangen van bedrijven om uit te proberen en te reviewen dan vermeld ik dat in mijn blogpost.

Affiliate links

Ik ben lid van het affiliateprogramma van bol.com. Wanneer ik naar bol.com link en je erop klikt, kom je op de website met een speciale link. Wanneer je dan een aankoop doet, krijg ik een klein percentage (3% tot 8%) van de uiteindelijke koop. Ik doe dit omdat ik bij bepaalde reviews sowieso al zou linken naar deze webshop en op deze manier kan ik er wellicht nog een leuk bedrag mee verdienen! Je betaalt niet meer dan normaal als je via mijn link een aankoop doet. Wil je me supporten? Dan kan je via deze link je aankopen doen, dankjewel!

Huisregels

  • Vrijheid van meninngsuiting betekent naast dat je het recht hebt om alles te kunnen zeggen wat je wilt, dat je ook de plicht hebt om te zorgen dat je mening niet kwetsend is. Reacties die kwetsend zijn worden daarom dan ook zonder uitleg verwijderd.
  • De foto’s op mijn blog zijn van mijzelf of via Canva.com. Wil je teksten of foto’s van mijn blog gebruiken? Vraag eerst om toestemming!
  • Indien mijn artikelen feitelijke onjuistheden bevatten, kunnen er geen rechten worden ontleend aan de inhoud.
  • Ik ben niet verantwoordelijk voor feitelijke onjuistheden in de website waar ik naar verwijs.