Persoonlijk

Nieuw jaar, nieuwe kansen

Terwijl de vuurpijlen nog rondvliegen wens ik jullie alvast een fantastisch en voorspoedig Nieuwjaar. Dat je dromen mogen uitkomen en je doelen behaald.

Voor mij begint 2020 met de start van deze blog. Sommige van jullie weten misschien nog dat ik al een ruime tijd blog (zo’n 10 jaar ongeveer), maar dat ik het afgelopen jaar gestopt was. In dat jaar heb ik eens goed nagedacht over wat ik wil met een blog en wat mijn verwachtingen zijn.

Dus: Wat kan je van deze blog verwachten?

Een plek waar ik dingen deel waarover ik enthousiast ben, over nadenk, over twijfel of mij soms zelfs verbaas. Ik help in mijn dagelijks leven graag anderen op digitaal gebied en dat wil ik hier op mijn blog voortzetten. Mijn speurtocht naar nieuwe en efficientere manieren om structuur aan te brengen in mijn hoofd en in mijn leven. Een reactie op een maatschappelijk discussie die mij raakt. Gewoon alles wat Bianca, Bianca maakt.

Ik ga vrijblijvend bloggen, dus zonder strak schema. Liever een artikel waar goed over is nagedacht, dan een snel verplicht kattebelletje.

Al met al heb ik enorm veel zin en energie om met deze blog aan de gang te gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.