Over Bianca

Welkom op mijn blog! Ik ben Bianca (1973) en ik woon samen met mijn vriend in een leuk klein dorpje vlak bij Eindhoven. Overdag werk ik als secretaresse bij de leukste Universiteit in de omgeving.

Websites en Netflix

Als ik niet aan het werk ben, ben ik het liefst aan het knutselen aan de lay-out van deze en andere blogs. Net zolang puzzelen met thema’s en plugins tot de website er precies uit ziet zoals ik het wil. Een cursus ‘Leren Programmeren’ of ‘Webdesign’ staat dan ook zeker op mijn wensenlijstje.
Ontspannen doe ik bij een goede fantasy- of SciFi serie op Netflix.

Wat kan je verwachten op mijn blog?

Ergers in een ver verleden was het plan dat ik een docent zou worden, maar het leven liep iets anders. Toch komt de docent in mij regelmatig naar boven wanneer ik familie, vrienden en collega’s op gang help met de onduidelijkheden van een computerprogramma. Daarnaast ben ik altijd heel blij als ik weer iets gevonden heb wat structuur kan brengen in mijn chaotisch hoofd. Deze blog is opgezet om mijn kennis van diverse computerprogramma’s met jullie te delen. Met enige regelmaat vind je hier handige computertips, organisatietips en tutorials.

Ik probeer met enige regelmaat te bloggen, maar soms zit het leven in de weg of krijg ik mijn gedachten niet goed op papier. Dan wacht ik liever even op inspiratie dan dat ik een afgeraffeld kattebelletje plaats.