Over Bianca

Welkom op mijn blog! Ik ben Bianca (1973) en ik woon samen met mijn vriend in een leuk klein dorpje vlak bij Eindhoven. Overdag werk ik als secretaresse bij de leukste Universiteit in de omgeving.

Websites en Netflix

Als ik niet aan het werk ben, ben ik het liefst aan het knutselen aan de lay-out van deze en andere blogs. Net zolang puzzelen met thema’s en plugins tot de website er precies uit ziet zoals ik het wil. Een cursus ‘Leren Programmeren’ of ‘Webdesign’ staat dan ook zeker op mijn wensenlijstje.
Ontspannen doe ik bij een goede fantasy- of SciFi serie op Netflix.

Waar word ik blij van?

Ergers in een ver verleden was het plan dat ik een docent zou worden, maar het leven liep iets anders. Toch komt de docent in mij regelmatig naar boven wanneer ik familie, vrienden en collega’s op gang help met de onduidelijkheden van een computerprogramma. Daarnaast ben ik altijd heel blij als ik weer iets gevonden heb wat structuur kan brengen in mijn chaotisch hoofd.

Wat kan je verwachten op mijn blog?

Op deze plek schrijf ik over alles wat ik leuk vind. In Tech deel ik mijn tips & trics over de meest voorkomende softwareprogramma’s. Personal is waar je terecht kunt voor allerlei persoonlijke blogs en waar je kan zien hoe mijn afgelopen week er heeft uitgezien.

Ik blog met enige regelmaat, maar niet volgens een vastgesteld schema. Liever even wachten op een stuk waar ik compleet achter sta, dan een afgeraffeld kattebelletje.