Over Bianca

Ik ben geboren in 1973 als oudste van twee kinderen. Mijn broer en ik schelen ongeveer 3 jaar met elkaar. Ik woon in een dorp in het zuiden van Nederlands, alhoewel ik liever aan het strand of in Amsterdam zou willen wonen.

Ik blog al sinds een jaar of 10, maar daar zal je weinig van terugvinden. In de tussenposes dat ik niet blog, delete ik meestal al mijn blogposten en url’s. In mijn vrije tijd ben ik vaak bezig met het schrijven van blogposten, het perfectioneren van mijn bloglayout en het kijken naar Netflix. 🙂
Daarnaast hou ik mij bezig met hekserij/paganisme en probeer ik te leven volgens de regels van de natuur. De natuur zorgt dat ik rustig word als ik gestressed ben en kan ons veel leren als we willen luisteren.

Mijn partner en ik kennen elkaar al zo’n 25 jaar en de meeste van die jaren waren gevuld met huisdieren. Katten, Honden, Fretjes, Gerbils. Noem het op en we hebben het waarschijnlijk als huisdier gehad. Wegens de gezondheid van mijn partner zijn er nu geen huisdieren in huis.

Ik werk als secretaresse op een Universiteit. Dat doe ik al zo’n 14 jaar en ik blijf het een inspirerende omgeving vinden. Al die jonge studenten met hun energie en ideeën zijn heerlijk om te zien. In 2018 storte ik op mijn werk in door een langlopend minderwaardigheidscomplex waar ik veel te lang niets aan gedaan heb. Vandaar dat ik deze blog ben begonnen. Om inzicht te geven in onzekerheid en minderwaardigheidscomplexen, wat het met je doet en hoe je er mee om kan gaan.

Naast deze blog ben ik ook te vinden op Twitter, Facebook en Instragram. Ook heb ik een Youtube kanaal waarvan ik hoop dat er in de toekomst ook bloggerelateerde video’s op komen te staan. Wanneer ik de drempel om mijzelf op beeld te zien heb overwonnen.

Tot slot ben ik enorm verslaafd aan mijn smartphone. Ik vertrek nog eerder zonder sleutels dan zonder telefoon.

Dit is dus een beetje info over mijzelf. Ik ben benieuwd naar wat jullie hier brengt.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.