Terugblik

Terugblik augustus

Zo, dat was het maandje wel, deze afgelopen augustus. Na een regenachtige maand Juli hoopte ik op wat zon in Augustus. Be careful what you wish for zeggen de Amerikanen altijd en dat heb ik geweten.18 dagen lang een hittegolf met temperaturen tegen de 38 in een flatje met een plat dak. Dat betekende in de ochtend even wakker worden op het balkon met een goed boek en uitzicht op mijn lavendel, maar daarna snel naar binnen en alles dicht. Zo was het nog een beetje te doen met het thuiswerken.

Halverwege augustus begon het tweede deel van mijn vakantie. Ik merk dat het voor mij veel beter werkt wanneer ik mijn vakantie op deel in twee keren. Twee weken begin Juni en twee weken eind Augustus. De eerste week van de vakantie viel nog tijdens de hittegolf en heb ik dus vooral binnen doorgebracht, maar de tweede week was het lekker afgekoeld.

Zo heb ik dus mijn fototoestel maar weer eens gepakt en ben ik gaan fotograferen in het Kasteel van Geldrop. Ook heb ik het bullet journaling weer eens opgepakt en heb ik mijzelf verwend met een Apple Watch 3 die al heel lang op mijn lijstje stond.  Wanneer ik de watch een paar weken in gebruik heb, zal ik een review maken. Mocht je iets specifieks willen weten, laat het mij dan vooral even weten.

Uiteindelijk was het een heerlijk rustige augustus die eindigde met een verkoudheid, dus we beginnen september straks met een coronatest maar dat mag de pret niet drukken.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.