Terugblik

Terugblik Juli

Begin Juli besloot ik weekoverzichten te gaan maken. Een leuke manier om te laten zien waar ik mij zoals mee bezig houd over onderwerpen die te klein zijn om over te bloggen.

Na twee weekoverzichten (Diary week 27 en Diary week 28) kwam ik tot de conclusie dat ik helaas niet zoveel mee maak dat ik er een wekelijks overzicht van kan maken. Vandaar dat ik nu een maandelijkse terugblik ga proberen. Hierbij dus de terugblik Juli.

Sinds de weekoverzichten is het erg rustig geweest. Qua werk gaan we de zomerperiode in. Je merkte steeds meer dat de collega’s op vakantie gingen met als toppunt (of dieptepunt) de afgelopen week waarin er letterlijk niets te doen was. Dus dan heb je genoeg tijd om een beetje te spelen met de camera op je telefoon.

En gelukkig houden de muizen op kantoor ons ook bezig. Ja, er zijn muizen op kantoor. Je merkt absoluut dat ze op dit moment vrij spel hebben. In een groot pand zoals waar ik werk waar normaal honderden mensen rondlopen, werken en hun eten in lockers en kasten zetten, zijn er altijd wel muizen te vinden. Maar meestal beperkt zich dat tot een enkel muis die zich laat zien. Nu we maar met een kleine 10-20 man in datzelfde pand rondlopen worden de muizen brutaler. Hun eetvoorziening is verdwenen en dus moeten ze verder en op andere plaatsen zoeken.

Al met al helaas een rustige week. In augustus heb ik weer vakantie en verwacht ik meer activiteiten en foto’s.

Eén reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.