Terugblik November

En zo zitten we al weer in de laatste maand van het jaar, maar eerst nog even een terugblik naar November. Ik moet zeggen dat ik hoop dat het coronavirus langzamerhand bedwongen wordt, want met het 24/7 thuis leven en werken worden mijn terugblikken steeds korter en schaarser.

Vitamines

November begint met een lichtelijk medisch ongemak. Ik voelde mij in de eerste week van november ineens heel slecht. Misselijk, duizelig en een algeheel gevoel dat ik zou gaan flauwvallen. Na een bezoekje aan het ziekenhuis om mijn bloed te laten prikken, bleek dat de oorzaak een tekort aan vitamines was waardoor ik nu even wat extra ijzer, vitamine D en foliumzuur. Het tekort is waarschijn veroorzaakt door de overstap naar Veganistisch eten waardoor ik helaas niet alle benodigde vitamines binnen krijg. Het blijft even zoeken naar de juiste recepten en hoeveelheden.

Cadeautjes

Op het werk ben ik vooral bezig met het regelen van attenties aan het personeel (naast natuurlijk het gewone werk). Zo hebben mijn collega’s naast het fruitpakket ondertussen ook een mok gekregen met daarop de nieuwe naam van de afdeling en een chocoladeletter van de Sint kan ook niet ontbreken. De collega’s hebben sowieso nog van alles te goed, want doordat het grootste gedeelte nog steeds thuis werkt komt het kerstpakket ook naar huis toe. Het is maar goed dat ze al thuis werken met al die pakketjes aan de deur. 🙂

Computerbril

Ondertussen ben ik ook in het bezit van een computerbril. Na jaren vooruit te kunnen met alleen een aanpassing voor mijn verziendheid, begint helaas het lezen ook wat problemen te geven. De opticien bevestigde dat het tijd is voor een multifocale bril, maar omdat de hoofdpijn en vermoeide ogen zich vooral manifesteren tijdens het werken aan de computer, begin ik eerst maar eens aan een computerbril. Het is wel wennen, zo’n computerbril. Het schermgedeelte maakt alles scherper en geeft meer rust, maar ik merk dat ik nog te vaak via het scherm gedeelte kijk wat ik eigenlijk met het leesgedeelte zou moeten doen. Heeft iemand toevallig tips hoe ik ervoor zorgen dat ik ook lees met het gedeelte van het glas wat er voor bedoeld is?

Excuses trouwens voor mijn foto’s. Helaas kan mijn fotoskills wel wat verbetering gebruiken. 🙂

Voor de rest is het vooral veel knutselen aan de lay-out van mijn blog en het kijken van series op Netflix.

Leave a Reply

five × three =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.