Terugblik Oktober

Ook bij mij begint nu in Oktober langzamerhand de coronamoeiheid toe te slaan. En dan bedoel ik letterlijk moeiheid. Ik ben de maatregelen niet zat en sta nog steeds volop alles wat nodig is om het coronavirus te verslaan. Wat ik bedoel is dat als ik thuiswerk er na werktijd nog genoeg dingen te doen zijn in het huishouden en aan deze blog bijvoorbeeld, maar in de praktijk blijft het vooral bij bankhangen en series kijken. Terwijl als ik thuis kom van de ene dag in de week dat ik naar kantoor kan, dan zit ik nog vol met energie en ben ik tot laat in de avond bezig met de taken die ik voor die dag gesteld heb. En ik heb dan vaak nog energie over.
Coronavermoeidheid dus, of thuiswerk vermoeidheid.

Enfin, door het vele thuiszitten is deze terugblik naar oktober een beetje mager.

Ik besloot naar de kapper te gaan. Helaas zijn de laatste jaren bij mij ook de grijze haren te voorschijn gekomen. Na ze diverse jaren verborgen te hebben met haarverf, besloot ik dat het nu genoeg was. Dus ik ben weer terug naar mijn eigen haarkleur met grijze highlights. Op die manier vallen mijn eigen grijze haren niet meer zo op. En tot mijn verbazing staat het niet eens zo slecht. 🙂

Vanuit mijn werk kwam een leuke verrassing. Een fruitbox van Fruitfull Office. Fruitfull Office is een bedrijf dat organisaties voorziet van vers fruit op het werk. Pré Corona stond er altijd fruit op het werk en het is leuk om thuis ook een pakket te ontvangen. En het is heerlijk knabbelen tijdens bingewachten op Netflix.

 

 

Zoals ik al zei, een rustig maandje. Hopelijk is er in november meer te vertellen. Hoe is jullie oktober maand geweest?

Leave a Reply

five − four =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.